Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Zoekt u een nieuwe tandarts? Schrijf u meteen in als patiënt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Tandarts Heemstede:
Tandartspraktijk TandZuiver

 

Tandartspraktijk TandZuiver bevindt zich in het voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede, dichtbij Haarlem. Bij ons vindt u alle zorg voor uw gebit onder één dak.

Onze tandartsen en mondhygiënistes heten u welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 023 536 1253. Bij spoedklachten helpen we u altijd dezelfde dag nog. Gezien onze centrale ligging in Heemstede zijn ook patiënten uit Haarlem van harte welkom in onze praktijk.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@tandzuiver.nl of vul het contactformulier in.

Afspraak makenPatiënt worden

Klantervaringen

Spoed tandarts Heemstede

 

Ook voor spoedgevallen kunt u terecht bij TandZuiver. Is er haast bij uw behandeling of ervaart u ernstige pijnen? Bel ’s avonds, ’s nachts of in het weekend naar onze spoeddienst via 0900 – 1515. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer van uw klachten af bent.

Bel spoeddienst

Over tandartspraktijk TandZuiver

Op een centrale locatie in Heemstede, nabij Haarlem, vindt u tandartspraktijk TandZuiver. Met een ervaren team van specialisten, tandartsen en mondhygiënisten werken we volgens de strengste richtlijnen met de modernste apparatuur. We zijn er voor u met alle tandheelkundige zorg. Naast reguliere tandheelkunde zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten, facings, kronen, bruggen en kunst- en klikgebitten.

Afspraak makenPatiënt worden

  • Compleet aanbod tandheelkundige zorg
  • Moderne behandelingen en technieken
  • Ervaren team van specialisten
  • Centrale locatie in Heemstede, nabij Haarlem

Maak direct een afspraak via 023-5361253 of vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid Tandarts Heemstede

 

Dankzij onze centrale locatie is onze tandartspraktijk gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en per auto. Tandartspraktijk TandZuiver is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis te Heemstede. Wij hebben eigen parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. We leggen u graag uit hoe u onze praktijk bereikt.

  • Route met de auto vanuit Heemstede:

    De praktijk is uitstekend te bereiken met de auto. U rijdt via de Johan Wagenaarlaan naar het voormalig Spaarne Gasthuis Heemstede. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Er zijn ook mindervalideparkeerplaatsen aanwezig. Bereken uw route naar Tandartspraktijk TandZuiver.

  • Met het openbaar vervoer:

    Komt u met het OV? Ook dan bereikt u onze praktijk zeer eenvoudig. Voor het pand bevindt zich een bushalte, waar diverse buslijnen stoppen. Bus 4 richting Schalkwijk en bus 50 richting station Haarlem stoppen bij de Händellaan / César Francklaan.

Contact


Laatste nieuws

Stoptober; ga de uitdaging aan!
Het is weer stoptober! Ga jij ook de uitdaging aan om te stoppen met roken? Een op de vijf volwassen Nederlan....
Lees meer
Vrijdag 24 september praktijk gesloten
Op vrijdag 24 september is de praktijk gesloten. Bij dringende tandheelkundige problemen staat de spoeddienst ....
Lees meer
GBT Certificaat behaald!
GBT gecertificeerd als 1e praktijk in Nederland! Sinds begin van deze maand zijn wij als eerste prakti....
Lees meer