Klik hier voor contact met de praktijk

Omdat je een gezonde lach verdient

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Tandarts Heemstede:
Tandartspraktijk TandZuiver

 

Tandartspraktijk TandZuiver bevindt zich in het voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede, dichtbij Haarlem. Bij ons vindt u alle zorg voor uw gebit onder één dak.

Onze tandartsen en mondhygiënistes heten u welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 023 536 1253. Bij spoedklachten helpen we u altijd dezelfde dag nog. Gezien onze centrale ligging in Heemstede zijn ook patiënten uit Haarlem van harte welkom in onze praktijk.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@tandzuiver.nl of vul het contactformulier in.

Afspraak makenPatiënt worden

Klantervaringen

Spoed tandarts Heemstede

 

Onze patiënten kunnen ook voor spoedgevallen terecht bij TandZuiver. Is er haast bij uw behandeling of ervaart u ernstige pijnen? Bel ’s avonds, ’s nachts of in het weekend naar onze spoeddienst via 0900 – 1515. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer van uw klachten af bent.

Bel spoeddienst

Over tandartspraktijk TandZuiver

 

Op een centrale locatie in Heemstede vindt u tandartspraktijk TandZuiver. Met een ervaren team van specialisten, tandartsen en mondhygiënisten werken we volgens de strengste richtlijnen met de modernste apparatuur. We zijn er voor u met alle tandheelkundige zorg. Naast reguliere tandheelkunde zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten, kronen, bruggen en kunst- en klikgebitten. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde tandarts nabij Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

contact

  • Compleet aanbod tandheelkundige zorg
  • Moderne behandelingen en technieken
  • Ervaren team van specialisten
  • Centrale locatie in Heemstede, nabij Haarlem

Maak direct een afspraak via 023-5361253 of vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid Tandarts Heemstede

 

Dankzij onze centrale locatie is onze tandartspraktijk gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en per auto.  Tandartspraktijk TandZuiver is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis te Heemstede. We hebben eigen parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Ook vanuit plaatsen in de omgeving, zoals Haarlem, is onze tandarts goed bereikbaar. We leggen u graag uit hoe u onze praktijk bereikt.

  • Route met de auto vanuit Heemstede:

    De praktijk is uitstekend te bereiken met de auto. U rijdt via de Johan Wagenaarlaan naar het voormalig Spaarne Gasthuis Heemstede. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Er zijn ook mindervalideparkeerplaatsen aanwezig. Bereken uw route naar Tandartspraktijk TandZuiver.

  • Met het openbaar vervoer:

    Komt u met het OV? Ook dan bereikt u onze praktijk zeer eenvoudig. Voor het pand bevindt zich een bushalte, waar diverse buslijnen stoppen. Bus 4 richting Schalkwijk en bus 50 richting station Haarlem stoppen bij de Händellaan / César Francklaan.

Contact


Laatste nieuws

Vrijdag 17 november gesloten!
I.v.m. een studiedag zijn wij vrijdag 17 november de hele dag gesloten. Voor spoed kunt u bellen met 0900-1515....
Lees meer
Zorgverzekering 2024, weet u al wat u kiest?
Het einde van het jaar is bijna in zicht. Alle zorgverzekeraars zijn dus weer bezig met het berekenen van hun ....
Lees meer
Welkom Margot!
Vanaf oktober 2023 mogen wij tandarts Margot Vermeulen welkom heten in ons team! Margot stelt zich graag aan ....
Lees meer