Nieuwe eigenaar pand Spaarne Gasthuis Heemstede

Ons Tweede Thuis nieuwe eigenaar locatie Spaarne Gasthuis Heemstede

TandZuiver blijft gewoon op onze huidige vertrouwde locatie!

Het Spaarne Gasthuis heeft de verkoopovereenkomst voor locatie Heemstede getekend met Stichting Ons Tweede Thuis. Op 31 maart vindt levering van de locatie plaats aan de nieuwe eigenaar. Marijntje Wetzels, bestuurslid van het ziekenhuis, zal dan symbolisch de sleutel van het pand overdragen aan Roel de Bruijn, bestuurder van Ons Tweede Thuis. Op 1 april 2021 is Ons Tweede Thuis officieel de nieuwe eigenaar van het pand.

Ons Tweede Thuis was al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie voor bestaande zorg en ondersteuning die de organisatie biedt. Met het voormalig gasthuis Heemstede is deze plek gevonden. De zorgorganisatie wil in het huidige grotendeels leegstaande ziekenhuisgebouw zorg en dienstverlening aan haar cliënten realiseren in combinatie met een eerstelijns gezondheidscentrum. Hierbij kijkt de organisatie ook naar mogelijke verdere groei van dit centrum zodat een mooi breed zorgaanbod wordt geboden. 

Roel de Bruijn bestuurder Ons Tweede Thuis: “we zijn blij dat we de nieuwe eigenaar zijn van dit pand. Het is gelegen op een fantastische plek: midden in een bruisende woonwijk met veel groen. Een ideale plek om zowel mensen met en zonder beperking te laten samenwerken. Een plek waar iedereen kan meedoen binnen de eigen mogelijkheid. Ik zie het al voor me. In de komende periode gaan we met verschillende mensen en partijen in gesprek om een stevig toekomstbestendig plan te maken voor deze unieke locatie.”

https://spaarnegasthuis.nl/nieuws/ons-tweede-thuis-nieuwe-eigenaar-locatie-heemstede