Tandartspraktijk Kleine Hout

Bij Tandzuiver tandartspraktijk, vlak bij Kleine Hout in Haarlem, kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. De specialisten van Tandzuiver bieden alle zorg voor het gebit: van periodieke gebitscontroles, het vullen van gaatjes en het reinigen van het gebit tot het plaatsen van kronen en facings en het vervangen van een kunstgebit.

Bereikbaarheid

U kunt doordeweeks van 8:00 uur tot 17:00 uur terecht bij tandartspraktijk Tandzuiver. We zijn bereikbaar via 023 536 1253 en info@tandzuiver.nl.

Tandartspraktijk Tandzuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Routebeschrijving vanaf Kleine Hout

Tandartspraktijk Tandzuiver bevindt zich in het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede, op 2,4 km afstand van de buurt Kleine Hout in Haarlem. In een half uur wandelt u vanaf de wijk naar de tandartspraktijk. Tandzuiver is ook goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Vanaf Kleine Hout in Haarlem kunt u bus 340 of 7 nemen. Als u bus 340 neemt, stapt u uit bij halte Heemstede, Julianaplein en loopt u in 12 minuten naar de tandartspraktijk. Bus 7 stopt voor de deur van het voormalig Spaarne Ziekenhuis bij de halte Heemstede, Spaarne Gasthuis.

Eigen vervoer

Vertrek vanaf Kleine Hout in de richting van de Paviljoenslaan/N205. Ga verder op de N205 en volg de Zuiderhoutlaan en Heemsteedse Dreef richting de César Francklaan. Sla vanaf deze weg rechtsaf naar de Wagnerkade en ga verder naar de César Francklaan. Aan uw rechterhand vindt u onze praktijk.