Tarieven

Een overzicht van de actuele tandartstarieven vindt u op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, NZA.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het Corona virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

De Nederlanse Zorg Autoriteit, de NZA, heeft deze toeslag voor de mondzorg in het leven geroepen, in november wordt het effect beoordeeld en de code gewijzigd of opgeheven.

 Tarieven Overzicht

Betalen & Infomedics

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Uw factuur komt voortaan via e-mail

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Vanaf 25 januari 2016 start uwnota.nl met digitaal factureren. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf 25 januari een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via eenmalige automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.

Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 036-2031900.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Vragen over de rekening – Infomedics

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan uwnota.nl . Bekijk de betalingsvoorwaarden. Voor vragen over uw factuur verwijzen wij u naar www.uwnota.nl. Voor overige vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de servicedesk van uwnota.nl op telefoonnummer 0900-0400633.

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u geen tandartsverzekering dan dient de nota direct aan de balie voldaan te worden. Dit kan per pin of contant.

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 023-5361253. Voor algemene informatie over behandelingen kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).