Nieuws

Dubbel geboortenieuws!
Op 28 oktober is Fabiènne bevallen van een prachtige dochter; Charlie. De geboorte van de dochter van Lisanne liet iets langer op zich wachten, op 4 november is haar mooie meisje Dido geboren. Meiden, van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochters! Zowel Fabiènne als Lisanne gaan nu eerst genieten van hun gezin en zullen begin maart 2021 weer starten met werken.
Lees meer
In Coronatijd naar de tandarts? Jazeker!
Ook in Coronatijd kunt u veilig en verantwoord bij ons terecht. Heeft u vragen hierover, belt u ons gerust of neem een kijkje op de onderstaande website: https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-ook-nu-gewoon-naar-de-tandarts/
Lees meer
Checkt u ook uw zorgverzekering voor 2021?
Het einde van (dit bijzondere) jaar nadert. Alle zorgverzekeraars zijn dus weer bezig met het berekenen van hun nieuwe zorgpremie voor 2021. Dit betekent dat u nog een kleine 3 maanden de tijd heeft om gebruik te maken van uw zorgdekking voor 2020. Heeft u nog budget over uit uw aanvullende tandartsverzekering? Wellicht gunstig om dit jaar nog een afspraak bij ons in te plannen. Ook handig als u wilt weten hoe het met uw gebit gesteld is zodat u per 2021 de verzekering daar eventueel op kunt aanpassen.
Lees meer
Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.
Lees meer
Vertrek tandarts Maaike van Exter
Na 8 jaar hebben wij afscheid genomen van tandarts Maaike van Exter. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan met haar gezin in Eindhoven. We zullen je missen, team TandZuiver ☘️
Lees meer
Niet spoedeisende mondzorg opgeschort
Helaas zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen om het verspreiden van het Coronavirus tegen te gaan. Wij volgen het advies van onze beroepsvereniging op om de reguliere mondzorg op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-Coronapatiënten. Wat houdt dat in voor u als patiënt? Alle reguliere afspraken zoals de half jaarlijkse controle, behandeling bij de mondhygiëniste, het vullen van gaatjes etc., zullen worden uitgesteld. De praktijk is alleen geopend voor spoedeisende behandelingen.
Lees meer
Kan je nog gewoon naar de tandarts?
Ja, u kunt nog steeds naar de tandarts of tandarts-endodontoloog. De praktijk is geopend. Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Heeft u verkoudheidsklachten ( niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden), heeft u koorts of bent u in een risicogebied geweest, dan vragen wij u uw afspraak telefonisch te verzetten. Check de laatste informatie op`; https://www.
Lees meer
Wij blijven!
Via verschillende nieuwskanalen is deze maand bekend geworden dat het Spaarne Gasthuis de dependance in Heemstede gaat afstoten. De poliklinieken uit Heemstede verhuizen naar de vestigingen in Haarlem en Hoofddorp. De huurders blijven echter gewoon in het pand gehuisvest. Onze praktijk gaat dus niet verhuizen. U vindt ons op de, voor u vertrouwde, 2e verdieping route 37.
Lees meer
Studiedag
Vrijdag 11 oktober is de praktijk 1 dag gesloten i.v.m. een studiedag.
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid
Telefonisch bereikbaar?Jazeker! Maar i.v.m. de noodzakelijke overstap naar een andere telefooncentrale zijn wij wellicht telefonisch iets minder snel bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij werken er hard aan om dit zo snel mogelijk te verbeteren.
Lees meer
Getoond 1–10 van 27123