Nieuws

TandZuiver 10 jaar!
Op 03-09-2012 opende TandZuiver haar deuren in Heemstede. Inmiddels zijn we10 jaar verder en kunnen we met trots ons jubileum vieren. Op naar de volgende 10 jaar!
Lees meer
Yes! We hebben weer ruimte bij de mondhygiënistes!
Wil je nog net voor je vakantie of in je vakantie naar de mondhygiëniste? Dat kan! Dankzij onze nieuwe collega's Marion, Manon en Myrthe hebben wij weer ruimte in de agenda's. Bel gerust naar de praktijk om een afspraak in te plannen.
Lees meer
Vrijdag 13 mei is de praktijk gesloten
In verband met een studiedag is de praktijk vrijdag 13 mei de hele dag gesloten. Heeft u met spoed een tandarts nodig? De spoeddienst staan vandaag voor u klaar: 0900-1515
Lees meer
Koningsdag gesloten
Ook wij vieren dat de Koning jarig is. Daarom zijn wij op Koningsdag, 27 april, gesloten. Heeft u met spoed een tandarts nodig? De spoeddienst staat voor u klaar; 0900-1515. Donderdag 28 april vanaf 08.00 uur zijn wij weer geopend.
Lees meer
Onderhoud Schouwbroekerbrug, mogelijk vertraging
Let op! Verkeershinder door werkzaamheden aan de Schouwbroekerbrug. Deze werkzaamheden vinden plaats van 14 maart 2022 t/m 31 maart 2022. Uw reistijd naar de praktijk kan hierdoor langer zijn dan u gewend bent.
Lees meer
Uw mening is belangrijk!
Onze praktijk hecht veel waarde aan uw mening. Daarom maken wij gebruik van ReviewCollect, een door het Kwaliteitsregister Tandartsen geaccrediteerd hulpmiddel, dat u vanuit onze praktijksoftware om uw ervaringen vraagt.
Lees meer
Openingstijden feestdagen
Ook tussen kerst en nieuwjaar staat ons team voor u klaar. Maandag 27 december t/m donderdag 30 december van 8.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag 24 december en 31 december van 08.00 tot 13.
Lees meer
Zorgverzekering 2022, wijzigen kan nog!
Tandartsverzekeringen voor u uitgezocht Zoals elk jaar zijn er weer veel wijzigingen bij de verzekeraars. Dit is dan ook hét moment om eventueel een overstap te maken. De restitutieverzekeringen worden steeds meer de uitzondering, maar gelukkig zijn er nog wel combinatieverzekeringen die geen invloed hebben op de mondzorg! En nagenoeg elke zorgverzekeraar biedt nu een tandheelkundige ongevallendekking aan. Op onderstaande websites vindt u alle informatie over de verschillende soorten verzekeringen en hun voorwaarden. Overzicht tandartsverzekeringen: Lees meer
Nederlands Kampioen in ons team!
Afgelopen zaterdag 27 november 2021 heeft onze collega Sher haar titel voor Nederlands Kampioen Karate mogen verdedigen en wederom gewonnen! Wat zijn wij trots op haar!  Gefeliciteerd Sher!!
Lees meer
Hoera, een meisje!
Hoera, een meisje! Onze mondhygiëniste Narges en haar man zijn op 2 november de trotse ouders geworden van een dochtertje: Sana! Moeder en dochter zijn heerlijk thuis aan het genieten. Vanaf maart komt Narges ons team weer voor 3 dagen versterken.
Lees meer
Getoond 1–10 van 4612345