Nieuws

GBT Certificaat behaald!
GBT gecertificeerd als 1e praktijk in Nederland! Sinds begin van deze maand zijn wij als eerste praktijk van Nederland Guided Biofilm Therapy (GBT) gecertificeerd! Naar ‘de mondhygiënist moeten’ is soms een behoorlijke drempel. Om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken werken onze mondhygiënistes met de EMS- ultrasoon.  EMS, een gerenommeerd Zwitsers bedrijf, heeft deze Guided Bioflim Therapy (GBT) uitgevonden. GBT is een nieuwe geavanceerde techniek om tandsteen, plaque en aanslag eenvoudig en vroegtijdig op te sporen en te verwijderen. Tijdens de behandeling kleurt de mondhygiënist uw tanden met een speciale vloeistof waardoor tandplak zichtbaar wordt gemaakt.
Lees meer
Hoera, een zoon!
Met trots laten wij u weten dat tandarts Carolien Vinkenborg en haar man op 24 juni 2021 ouders zijn geworden van een zoontje; James! Moeder en kind zijn heerlijk thuis aan het genieten van deze bijzondere periode. Vanaf 1 oktober is Carolien weer terug van haar verlof en staat zij weer voor u klaar bij TandZuiver.
Lees meer
Wereld stoppen met roken dag
Vandaag, 31 mei 2021, is het Wereld Stoppen Met Roken Dag. Een goed moment om weer even stil te staan bij een belangrijke vermijdbare oorzaak van o.a. bloedend tandvlees, tandplak en tandsteen. Wist je dat na 2 tot 6 weken al een gunstig effect zichtbaar is in je mond als je stopt met roken? Wil je hier meer over weten of advies over uw mondgezondheid, neem dat contact met ons op!
Lees meer
Vrijdag 9 april gesloten
Vrijdag 9 april zijn wij, i.v.m. een studiedag, gesloten. Voor spoed kunt u bellen met de spoeddienst op 0900-1515 Maandag 12 april staan wij vanaf 8.
Lees meer
Nieuwe eigenaar pand Spaarne Gasthuis Heemstede
Ons Tweede Thuis nieuwe eigenaar locatie Spaarne Gasthuis Heemstede    TandZuiver blijft gewoon op onze huidige vertrouwde locatie!   Het Spaarne Gasthuis heeft de verkoopovereenkomst voor locatie Heemstede getekend met Stichting Ons Tweede Thuis. Op 31 maart vindt levering van de locatie plaats aan de nieuwe eigenaar. Marijntje Wetzels, bestuurslid van het ziekenhuis, zal dan symbolisch de sleutel van het pand overdragen aan Roel de Bruijn, bestuurder van Ons Tweede Thuis. Op 1 april 2021 is Ons Tweede Thuis officieel de nieuwe eigenaar van het pand. Ons Tweede Thuis was al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie voor bestaande zorg en ondersteuning die de organisatie biedt.
Lees meer
Poets u al elektrisch?
Leer jezelf het poetsrondje aan! Super belangrijk voor een gezonde mond.
Lees meer
Wij blijven open!
Wij blijven open, ook na 14 december! Medische contactberoepen, zoals de tandartspraktijk, kunnen hun zorg blijven leveren en hoeven niet te sluiten. U bent dus van harte welkom. Wij dragen er zorg voor om op een veilige en verantwoorde manier uw behandeling te laten plaats vinden.
Lees meer
Dubbel geboortenieuws!
Op 28 oktober is Fabiènne bevallen van een prachtige dochter; Charlie. De geboorte van de dochter van Lisanne liet iets langer op zich wachten, op 4 november is haar mooie meisje Dido geboren. Meiden, van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochters! Zowel Fabiènne als Lisanne gaan nu eerst genieten van hun gezin en zullen begin maart 2021 weer starten met werken.
Lees meer
In Coronatijd naar de tandarts? Jazeker!
Ook in Coronatijd kunt u veilig en verantwoord bij ons terecht. Heeft u vragen hierover, belt u ons gerust of neem een kijkje op de onderstaande website: https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-ook-nu-gewoon-naar-de-tandarts/
Lees meer
Checkt u ook uw zorgverzekering voor 2021?
Het einde van (dit bijzondere) jaar nadert. Alle zorgverzekeraars zijn dus weer bezig met het berekenen van hun nieuwe zorgpremie voor 2021. Dit betekent dat u nog een kleine 3 maanden de tijd heeft om gebruik te maken van uw zorgdekking voor 2020. Heeft u nog budget over uit uw aanvullende tandartsverzekering? Wellicht gunstig om dit jaar nog een afspraak bij ons in te plannen. Ook handig als u wilt weten hoe het met uw gebit gesteld is zodat u per 2021 de verzekering daar eventueel op kunt aanpassen.
Lees meer
Getoond 1–10 van 341234