Nieuws

Vrijdag 17 november gesloten!
I.v.m. een studiedag zijn wij vrijdag 17 november de hele dag gesloten. Voor spoed kunt u bellen met 0900-1515
Lees meer
Zorgverzekering 2024, weet u al wat u kiest?
Het einde van het jaar is bijna in zicht. Alle zorgverzekeraars zijn dus weer bezig met het berekenen van hun nieuwe zorgpremie voor 2024. Weet u al welke zorgverzekering en/of aanvullende pakket u gaat kiezen voor aankomend jaar?  Voor kinderen tot 18 jaar wordt de tandarts vergoed vanuit de basisverzekering. Voor iedereen boven de 18 jaar zijn de tandartskosten niet gedekt vanuit de basisverzekering. Hiervoor bestaan er verschillende aanvullende tandartspakketten.
Lees meer
Welkom Margot!
Vanaf oktober 2023 mogen wij tandarts Margot Vermeulen welkom heten in ons team! Margot stelt zich graag aan u voor: Ik ben in het zuiden geboren en het accent is altijd nog hoorbaar in mijn Brabantse tongval. De opleiding Tandheelkunde heb ik in 2016 afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, samen met Carolien en Frederique. Hierna heb ik waardevolle ervaring opgedaan in grote specialistische tandartspraktijken. Ook heb ik mijn tandheelkundige kennis met diverse cursussen en nascholing verder uitgebreid, zowel op algemeen gebied als op de specialismes reconstructieveen esthetische tandheelkunde. Inmiddels ben ik gesetteld in Heemstede, met mijn man en twee kinderen.
Lees meer
Welkom Effie!
Vanaf september 2023 mogen wij tandarts Effie Smits welkom heten in ons team! Effie stelt zich graag aan u voor: Ik ben Effie Smits, in 2008 ben ik, samen met Niels en Maurits, afgestudeerd als tandarts aan het Academisch centrum voor tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hierna heb ik in diverse praktijken ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde. Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten en vind het belangrijk dat u op uw gemak bij mij in de stoel ligt. Ik help u om uw gebit gezond te houden of weer te krijgen. Ik word er blij van als mensen met een goed gevoel de praktijk uit lopen.
Lees meer
Assistente gezocht
Ben jij tandartsassistente en op zoek naar een leuke, inspirerende, gezellige en leerzame werkomgeving? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op onze vacature! Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kijk op de website onder het kopje vacatures!
Lees meer
De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor!
De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor! Doe jij ook mee? Om het gebit van je kind gezond te houden, is het belangrijk dat je je kind helpt bij het poetsen van de tanden en dat je 2 keer per jaar met je kind naar de tandarts gaat. Zo zorg je samen met de tandarts voor het kindergebit. Een bezoek aan de tandarts van je kind tot 18 jaar kost je niets extra, omdat het wordt betaald door de basisverzekering. Meer tips en adviezen vind je op www.allesoverhetgebit.
Lees meer
2e Pinksterdag gesloten
Maandag 29 mei, 2e Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei vanaf 8.00 uur zijn wij weer geopend. Fijne dagen!
Lees meer
Hemelvaartsdag gesloten
Met Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, zijn wij gesloten. Voor spoed kunt u bellen: 0900-1515
Lees meer
Gesloten 27+28 april
Op donderdag 27 april EN vrijdag 28 april is de praktijk gesloten. Voor spoed kunt u bellen met de spoeddienst: 0900-1515. Maandag 1 mei om 8.00 uur zijn wij weer geopend.
Lees meer
Carolien weer terug van verlof
Per februari 2023 is tandarts Carolien Vinkenborg weer terug van verlof! We zijn erg blij dat we weer kunnen samenwerken en dat ze de zorg voor haar mooie gezin kan en wil combineren met haar werk bij TandZuiver. Welkom terug!
Lees meer
Getoond 1–10 van 58123456