Nieuws

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.
Lees meer
Vertrek tandarts Maaike van Exter
Na 8 jaar hebben wij afscheid genomen van tandarts Maaike van Exter. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan met haar gezin in Eindhoven. We zullen je missen, team TandZuiver ☘️
Lees meer
Niet spoedeisende mondzorg opgeschort
Helaas zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen om het verspreiden van het Coronavirus tegen te gaan. Wij volgen het advies van onze beroepsvereniging op om de reguliere mondzorg op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-Coronapatiënten. Wat houdt dat in voor u als patiënt? Alle reguliere afspraken zoals de half jaarlijkse controle, behandeling bij de mondhygiëniste, het vullen van gaatjes etc., zullen worden uitgesteld. De praktijk is alleen geopend voor spoedeisende behandelingen.
Lees meer
Kan je nog gewoon naar de tandarts?
Ja, u kunt nog steeds naar de tandarts of tandarts-endodontoloog. De praktijk is geopend. Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Heeft u verkoudheidsklachten ( niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden), heeft u koorts of bent u in een risicogebied geweest, dan vragen wij u uw afspraak telefonisch te verzetten. Check de laatste informatie op`; https://www.
Lees meer
Wij blijven!
Via verschillende nieuwskanalen is deze maand bekend geworden dat het Spaarne Gasthuis de dependance in Heemstede gaat afstoten. De poliklinieken uit Heemstede verhuizen naar de vestigingen in Haarlem en Hoofddorp. De huurders blijven echter gewoon in het pand gehuisvest. Onze praktijk gaat dus niet verhuizen. U vindt ons op de, voor u vertrouwde, 2e verdieping route 37.
Lees meer
Studiedag
Vrijdag 11 oktober is de praktijk 1 dag gesloten i.v.m. een studiedag.
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid
Telefonisch bereikbaar?Jazeker! Maar i.v.m. de noodzakelijke overstap naar een andere telefooncentrale zijn wij wellicht telefonisch iets minder snel bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij werken er hard aan om dit zo snel mogelijk te verbeteren.
Lees meer
Geboortenieuws
 Afgelopen weekend is Maaike bevallen van een zoon, Taco. het gezin is dolblij met de komst van het mannetje en geniet heel erg van de tijd samen. Vanaf januari zal Maaike weer aanwezig zijn om u te helpen.
Lees meer
Deze ingrediënten bevat uw tandpasta
Ze zijn er in allerlei smaakjes, er zijn varianten voor gevoelige tanden en dan zijn er ook nog de tandpasta’s die u al na één keer poetsen wittere tanden beloven. Dan hebben we het nog niet eens over de ingrediëntenlijst gehad, want dit zijn vaak onbegrijpelijke termen. We begrijpen daarom dat het kiezen van de juiste tandpasta niet altijd even makkelijk is. Met deze handige informatie over de ingrediënten weet u tijdens u volgende keer boodschappen doen precies wat voor u de beste tandpasta is. Tandpasta met schuurmiddel Het klinkt misschien gek, maar de meeste tandpasta’s van grote merken bevatten schuurmiddelen.
Lees meer
Tandvullingen: tandartsbehandelingen door de eeuwen heen
Een bezoekje aan de tandarts is tegenwoordig voor de meeste mensen routine. Een of twee keer per jaar gaan we op controle en soms moet er een gaatje gevuld worden. Gelukkig kunnen we tegenwoordig met gebitsproblemen terecht bij de tandarts voor professionele zorg. Het vullen van gaatjes in tanden is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest. Lees snel verder om erachter te komen hoe deze behandeling door de eeuwen heen werd uitgevoerd.
Lees meer
Getoond 1–10 van 24123