Nieuws

Welkom Effie!
Vanaf september 2023 mogen wij tandarts Effie Smits welkom heten in ons team! Effie stelt zich graag aan u voor: Ik ben Effie Smits, in 2008 ben ik, samen met Niels en Maurits, afgestudeerd als tandarts aan het Academisch centrum voor tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hierna heb ik in diverse praktijken ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde. Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten en vind het belangrijk dat u op uw gemak bij mij in de stoel ligt. Ik help u om uw gebit gezond te houden of weer te krijgen. Ik word er blij van als mensen met een goed gevoel de praktijk uit lopen.
Lees meer
Assistente gezocht
Ben jij tandartsassistente en op zoek naar een leuke, inspirerende, gezellige en leerzame werkomgeving? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op onze vacature! Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Kijk op de website onder het kopje vacatures!
Lees meer
De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor!
De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor! Doe jij ook mee? Om het gebit van je kind gezond te houden, is het belangrijk dat je je kind helpt bij het poetsen van de tanden en dat je 2 keer per jaar met je kind naar de tandarts gaat. Zo zorg je samen met de tandarts voor het kindergebit. Een bezoek aan de tandarts van je kind tot 18 jaar kost je niets extra, omdat het wordt betaald door de basisverzekering. Meer tips en adviezen vind je op www.allesoverhetgebit.
Lees meer
2e Pinksterdag gesloten
Maandag 29 mei, 2e Pinksterdag, zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei vanaf 8.00 uur zijn wij weer geopend. Fijne dagen!
Lees meer
Hemelvaartsdag gesloten
Met Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, zijn wij gesloten. Voor spoed kunt u bellen: 0900-1515
Lees meer
Gesloten 27+28 april
Op donderdag 27 april EN vrijdag 28 april is de praktijk gesloten. Voor spoed kunt u bellen met de spoeddienst: 0900-1515. Maandag 1 mei om 8.00 uur zijn wij weer geopend.
Lees meer
Carolien weer terug van verlof
Per februari 2023 is tandarts Carolien Vinkenborg weer terug van verlof! We zijn erg blij dat we weer kunnen samenwerken en dat ze de zorg voor haar mooie gezin kan en wil combineren met haar werk bij TandZuiver. Welkom terug!
Lees meer
Fijne feestdagen!
Lees meer
Hoera, een meisje!
 Op 23 oktober 2022 hebben Carolien en haar man Tim een prachtige dochter gekregen; Lola! Van harte gefeliciteerd! Tot en met 31 januari 2023 is Carolien thuis aan het genieten van haar gezin. Vanaf 1 februari 2023 mogen wij haar weer verwelkomen op de praktijk en kunt u weer een afspraak bij haar maken.
Lees meer
TandZuiver 10 jaar!
Op 03-09-2012 opende TandZuiver haar deuren in Heemstede. Inmiddels zijn we10 jaar verder en kunnen we met trots ons jubileum vieren. Op naar de volgende 10 jaar!
Lees meer
Getoond 1–10 van 55123456