Tandarts Haarlem

TandZuiver is een hoogwaardige tandartspraktijk dicht in de buurt van Haarlem. Onze praktijk ligt op de grens van Haarlem en Heemstede, waardoor hij voor Haarlemmers erg goed bereikbaar is. Tandartspraktijk TandZuiver biedt u een compleet pakket aan op het gebied van tandheelkundige zorg. Of het nu gaat om het vullen van gaatjes of een het plaatsen van implantaten; bij tandartspraktijk TandZuiver kunt u rekenen op uitstekende zorg. Wij maken enkel gebruik van evidence based tandheelkunde en werken volgens de hoogste hygiënenormen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u de beste zorg.

Bel 023 536 1253

✓ Compleet pakket tandheelkundige zorg
✓ Moderne technieken en behandelingen
✓ Team van ervaren specialisten
✓ Makkelijk te bereiken vanaf Haarlem

Spoedgevallen: bel 0900-1515

Voor spoedgevallen en ernstige pijn kunt u buiten openingstijden bellen naar de spoeddienst via het telefoonnummer 0900 – 1515. Onder spoedklachten vallen o.a. ernstige pijnklachten, ongevallen en bloedingen na een behandeling. Voor andere klachten graag wachten tot de eerstkomende mogelijkheid.

BIJ SPOED BEL 0900-1515

Complete mondzorg bij TandZuiver nabij Haarlem

Bij tandartspraktijk TandZuiver vindt u alle zorg voor uw gebit onder één dak. Met ons ervaren team van tandartsen, specialisten en mondhygiënisten zijn we er voor u met alle tandheelkundige zorg. Bovendien werken we altijd volgens de strengste richtlijnen en met de modernste apparatuur.

Mondhygiënisten

De mondhygiënist is essentieel om mondklachten te voorkomen. Ze verwijderen tandsteen en -plak en stellen samen met u een behandelplan op. Overleg met uw tandarts of het nodig is een afspraak te maken bij de mondhygiënist.

> Lees meer over mondhygiënisten

Implantaten

Bent u bang voor de tandarts? Dit komt vaker voor dan u denkt: in Nederland kampt ongeveer 40% van de mensen met een angst voor de tandarts. Bij TandZuiver werken we met gespecialiseerde angsttandartsen, waarbij persoonlijk aandacht en deskundig advies centraal staat.

> Lees meer over implantaten

Angsttandarts

De mondhygiënist is essentieel om mondklachten te voorkomen. Ze verwijderen tandsteen en -plak en stellen samen met u een behandelplan op. Overleg met uw tandarts of het nodig is een afspraak te maken bij de mondhygiënist.

> Lees meer over angsttandartsen

Klikgebitten

Een klikgebit, of klikprothese, is een kunstgebit dat we vastklikken op implantaten. Hierdoor zit een klikgebit steviger vast dan een kunstgebit. Bij onze praktijk brengen we zelf de implantaten operatief aan in uw onderkaak. We adviseren u graag over het klikgebit en wat het voor u kan betekenen.

> Lees meer over klikgebitten

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn een duurzame vervanging van missende of beschadigde tanden. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kronen en bruggen. Doorat ze stevigheid én bescherming bieden aan uw gebit, kunt u weer eten en kauwen zoals u gewend was. Neem contact op met onze tandartsen als u geïnteresseerd bent in kronen of bruggen.

> Lees meer over kronen en bruggen

Tandartscontrole

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom is het goed om regelmatig langs te gaan bij de tandarts. Zo voorkomt u problemen als het ongemerkt ontstaan van gaatjes, ontstoken tandvlees en vorming van tandplak. Samen met uw tandarts bespreekt u hoe vaak u op controle komt.

> Lees meer over tandartscontrole

Kindertandarts

Voor een kind kan een bezoek aan de tandarts een hele (en soms angstige) beleving zijn. Daarom zijn onze kindertandartsen gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Ze zullen altijd voorspelbaar en kindvriendelijk handelen. Ook geven ze u en uw kind advies over het onderhouden van het gebit en voeding. Door op jonge leeftijd een prettige beleving bij tandarts te hebben, zorgen we dat uw kinderen geen angst voor de tandarts ontwikkelen.

> Lees meer over kindertandartsen

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd, is het verbeteren van het uiterlijk van uw tanden en kiezen. Het biedt een oplossing als u bijvoorbeeld ontevreden bent over de vorm, stand of kleur van uw gebit. Behandelingen die uw gebit mooier maken zijn onder andere implantaten, facings, witte vullingen en het bleken van uw tanden.

> Lees meer over esthetische tandheelkunde

Nieuwe patiënten uit Haarlem

Om de goede zorg en aandacht te kunnen blijven garanderen voor onze patiënten, nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan.

Tarieven

Uw tandartsrekeningen bouwen we op uit de verschillende handelingen die tijdens uw behandeling plaatsvinden. Deze handelingen staan omschreven met een code (aan elke code is een tarief gekoppeld). Check altijd bij uw zorgverzekeraar voor welke behandelingen u verzekerd bent. Bij TandZuiver hanteren we actuele tandartstarieven bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Deze vindt u terug via onderstaande link.

Tarieven Overzicht

Bent u verhinderd?

Bent u door omstandigheden verhinderd voor uw afspraak? Wij verzoeken u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Mocht u te laat zijn of niet verschijnen voor een afspraak, dan krijgt u een aantekening in uw dossier.

Bel 023 536 1253

Bereikbaarheid Tandarts vanuit Haarlem

Onze praktijk bevindt zich in het voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto vanuit Haarlem. Veel van onze cliënten komen uit de omgeving Haarlem. Op korte afstand vanuit onder andere Molenwijk, Schalkwijk, Europawijk en Leidsebuurt vindt u ons moderne tandheelkundig centrum. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van tandheelkundige zorg.

Route met de auto vanuit Haarlem

Met een kwartiertje rijden vanuit Haarlem vindt u onze tandartspraktijk. Als u vanuit het centrum van Haarlem rijdt, volgt u voor ongeveer 2 kilometer de Fonteinlaan (N205) tot aan de César Francklaan. Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf naar de Händellaan. Vervolgens ziet u het voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede aan uw linkerhand. U kunt uw auto gratis parkeren op onze parkeerplaats.

Met het openbaar vervoer

Met het OV is onze tandartspraktijk gemakkelijk en binnen een half uurtje te bereiken vanuit Haarlem. Bekijk de actuele route op www.9292.nl en kies voor eindhalte César Francklaan Heemstede.

Contact met TandZuiver

Heeft u vragen over onze diensten of hoe u ons het makkelijkste bereikt vanuit Haarlem? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereikt u ons via 023 536 1253. Is het een spoedgeval? Bel dan naar onze spoeddienst: 0900-1515. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier. We beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.

Bel 023 536 1253  contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00