Tandarts Haarlem

 Omdat onze praktijk op de grens van Haarlem en Heemstede ligt, gaan ook veel Haarlemmers bij ons naar de tandarts. Tandartspraktijk Tandzuiver biedt u een compleet pakket aan op het gebied van tandheelkundige zorg. Of het nu gaat om het vullen van gaatjes of een gebitscontrole; bij tandartspraktijk Tandzuiver kunt u rekenen op uitstekende zorg. Wij maken enkel gebruik van evidence based tandheelkunde volgens hoge hygiëne normen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste zorg bieden. Maak een afspraak op 023 536 1253.

✓ Compleet pakket tandheelkundige zorg
✓ Moderne technieken en behandelingen
✓ Team van ervaren specialisten
✓ Makkelijk te bereiken vanaf Haarlem

Onze praktijk bevindt zich in het Spaarne Ziekenhuis en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto vanuit Haarlem. Veel van onze cliënten komen uit de omgeving Haarlem. Op korte afstand vanuit onder andere Molenwijk, Schalkwijk, Europawijk en Den Hout vindt u ons moderne tandheelkundig centrum. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van tandheelkundige zorg.

Spoedgevallen (0900-1515)

Voor spoedgevallen en ernstige pijn kunt u buiten openingstijden bellen naar de spoeddienst via het telefoonnummer 0900 – 1515. Onder spoedklachten vallen o.a. ernstige pijnklachten, ongevallen en bloedingen na een behandeling. Voor andere klachten graag wachten tot de eerstkomende mogelijkheid.

Nieuwe patiënten uit Haarlem

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze praktijk. Gebruik ons inschrijfformulier om direct uw eerste afspraak in te plannen. Gedurende het eerste consult brengen we de huidige situatie in kaart om eventuele problemen waar te nemen. Aan de hand van uw situatie wordt een behandelplan opgesteld. In sommige gevallen is het nodig om foto’s te maken. De kosten van een eerste afspraak variëren tussen de €50 en €140. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze behandelingen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Het team van specialisten

Onze specialisten vullen elkaar aan en werken nauw samen voor de verzorging van uw gebit. Ons team van tandartsen biedt u eersteklas zorg, persoonlijke aandacht en advies voor uw mond en gebit. Onze specialisten zijn allen BIG geregistreerd.

Tarieven

De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). U vindt de kosten per behandeling in het tarievenoverzicht.

Verhinderd?

Bent u door omstandigheden verhinderd voor uw afspraak? Wij verzoeken u de afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Mocht u te laat zijn of niet verschijnen voor een afspraak, dan krijgt u een aantekening in uw dossier.

LOCATIE

TandZuiver

Händellaan 2a

2102 CW Heemstede

023 536 1253

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:

Met het OV zijn wij te bereiken met buslijn 7, halte Spaarne Ziekenhuis. Voor de meest actuele reisinformatie kunt u kijken op www.9292.nl.

Met de auto vanuit Haarlem:

Vanuit het centrum van Haarlem volgt u voor ongeveer 2 kilometer de Fonteinlaan (N205) tot aan de Cesar Francklaan. Na ongeveer 800 meter slaat u op de Casar Francklaan linksaf naar de Handellaan. Na 35 meter ziet u het Spaarne Ziekenhuis aan uw linkerhand. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren met de auto.

Contact

Maak een afspraak op telefoonnummer 023 536 1253. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0900-1515.