Tandartspraktijk Schalkwijk

Tandzuiver is de tandartspraktijk vlak bij Schalkwijk in Haarlem, waar u terecht kunt voor alle zorg omtrent uw gebit. De ervaren specialisten van Tandzuiver voeren periodieke gebitscontroles uit, restaureren uw gebit op een professionele wijze met een kroon, brug of facings en helpen u aan een goede mondhygiëne. Kindertandheelkunde, angstbehandelingen en esthetische tandheelkunde zijn specialisaties van Tandzuiver.

Openingstijden

Tandartspraktijk Tandzuiver is iedere werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend. Tijdens de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op 023 536 1253. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tandzuiver.nl. We zullen zo snel mogelijk op uw e-mail reageren.

Ons bezoekadres

U vindt tandartspraktijk Tandzuiver in het Spaarne Ziekenhuis in Heemstede.

Tandartspraktijk TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Routebeschrijving vanaf Schalkwijk

De afstand van Schalkwijk naar het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede is 2 km. Lopend bent u vanaf Schalkwijk ongeveer 25 minuten onderweg. De tandartspraktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer bent u vanaf Schalkwijk binnen tien minuten bij Tandzuiver. Neem bus 4 richting Heemstede en stap uit bij de halte Heemstede, C. Francklaan.

Eigen vervoer

Rijd met de auto vanaf Schalkwijk in de richting van de Europaweg. Neem op de Europaweg de eerste afslag. Vervolg de weg naar de Schouwbroekerbrug en vervolgens naar de César Francklaan. Sla rechtsaf naar de Händellaan, waar u onze praktijk vindt.