Klikgebit Haarlem

Een klikgebit biedt de oplossing wanneer u problemen ervaart met een kunstgebit, maar u wel zorgeloos wilt eten, glimlachen en praten. Voor een klikgebit, ofwel klikprothese, brengen we implantaten aan in uw onderkaak, waarop u eenvoudig de prothese vastklikt.

Woont u in Haarlem en wilt u graag zelf de voordelen van een klikgebit ervaren? Bij tandartspraktijk Tandzuiver in Heemstede helpen we u graag verder.

Direct inschrijven Bel 023 536 1253

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit is een gebitsprothese die u vastklikt op de aangebrachte implantaten in het kaakbot. Doordat u het vastklikt op de implantaten, zit het stevig vast, haalt u het makkelijk los voor de reiniging en heeft u geen last van voedsel dat terechtkomt onder de prothese.

Een klikgebit is de ideale oplossing wanneer u niet in aanmerking komt voor een regulier kunstgebit of wanneer u bij een kunstgebit klachten ervaart.

Kiest u voor een kunstgebit of een klikgebit?

Wanneer u besluit om een gebitsprothese te nemen, krijgt u de keuze uit een kunstgebit en een klikgebit. In eerste instantie wordt vaak gekozen voor een kunstgebit, omdat deze goedkoper zijn en u een ruime vergoeding ontvangt vanuit de basisverzekering.

Helaas biedt een kunstgebit in veel gevallen niet de oplossing, omdat hij niet altijd stevig genoeg zit. Bij een klikgebit werkt dit anders. Voor een klikgebit brengen we implantaten aan in de onderkaak, waar u de gebitsprothese op vastklikt. Hij blijft goed op zijn plek en u ervaart geen klachten, die u mogelijk wel met een kunstgebit ervaart.

Tarieven van een klikgebit in Haarlem laten zetten

De kosten van de implantaten en het klikgebit lopen gemiddeld op tot € 4.000,-. Dit bedrag is slechts een voorbeeld en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De daadwerkelijke kosten voor het aanbrengen van de implantaten en het maken van een klikgebit, zijn afhankelijk van eventuele vergoedingen. Voldoet u aan de voorwaarden voor een vergoeding vanuit de basisverzekering? Dan krijgt u doorgaans 75% van de totale kosten vergoed.

Een klikgebit van Tandzuiver in Haarlem

Als u aangesloten bent bij onze tandartspraktijk, vlakbij Haarlem, kunt u voor een klikgebit eenvoudig bij ons terecht. Onze specialisten zijn zeer ervaren op het gebied van implantaten en klikgebitten en zorgen voor een zo aangenaam mogelijk proces.

Consult bij onze tandartspraktijk

Voorafgaand aan de behandeling plannen we een consult in. Tijdens dit intakegesprek maken we een röntgenfoto van uw kaak, bespreken we uw klachten en nemen we uw tanddossier met u door. Aan de hand hiervan bepaalt de tandarts of u in aanmerking komt voor een klikgebit.

Bent u woonachtig in Haarlem en wilt u een klikgebit op maat? Plan dan een consult in met onze deskundige tandartsen.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken

Heeft u nog vragen over het klikgebit?

Als u nog vragen heeft over het klikgebit of als u wilt weten of u ervoor in aanmerking komt, staan de specialisten van onze tandartspraktijk nabij Haarlem u graag te woord. Neem gerust contact met ons op via 023 536 1253 of maak direct online een afspraak.

TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede