Tandartspraktijk Heemstede

Welkom bij tandartspraktijk Tandzuiver. Uw vaste adres voor de verzorging van uw gebit. Onze praktijk is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede en daardoor makkelijk bereikbaar. Dankzij ons team van professionals kunnen wij u met iedere hulpvraag helpen. Ontdek onze veelzijdige diensten en moderne werkwijze, waardoor we u altijd op de beste manier aan een stralende glimlach helpen.

Maak een afspraak 023 536 1253

Alle zorg voor uw gebit onder één dak

Of u nu langskomt voor een simpele controle of implantaten nodig heeft: het kan allemaal bij onze tandartspraktijk in Heemstede. Dankzij de grote opzet van onze praktijk bieden wij uiteenlopende vormen van mondzorg aan. Wij hebben niet alleen tandartsen in dienst, maar ook verschillende specialisten en mondhygiënisten. Daardoor kunt u bij ons terecht voor:

Maak kennis met ons team in Heemstede

Ellemieke Hin

Tandarts-Endodontoloog

Jaap Kuijer

Tandarts

Maurits Mayer

Tandarts

Niels Vaandrager

Tandarts

Carolien Vinkenborg

Tandarts

Over de praktijk

Tandartspraktijk TandZuiver

Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

023 536 1253
info@tandzuiver.nl

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

 

Moderne apparatuur voor het beste resultaat

Bij onze tandartspraktijk in Heemstede vinden wij het belangrijk om u van de beste zorg te voorzien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste technieken en apparatuur. Deze moderne snufjes zorgen deels voor een comfortabelere behandeling. Daarnaast kunnen wij u verzekeren van het mooiste resultaat. Kronen en bruggen met een langere levensduur, klikgebitten die perfect op hun plek blijven zitten of prachtige gebleekte tanden: dankzij onze innoverende manier van werken kunnen we het allemaal aanbieden.

Ook bereikbaar voor spoed

Is er onverhoopt iets mis met uw gebit? Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk een specialist voor u klaarstaat. Daarom is onze tandartspraktijk in Heemstede ook bereikbaar in spoedgevallen. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u contact opnemen met de spoedlijn. Daar beoordelen we de situatie en kijken we of een direct consult noodzakelijk is.

Een gespecialiseerde angsttandarts

Angst voor de tandarts komt vaak voor. Zowel volwassenen als kinderen kunnen sterke tegenzin voelen om zich te behandelen, terwijl een tandartsbezoek de kans op pijn en klachten aanzienlijk vermindert. Gelukkig hebben we bij onze tandartspraktijk in Heemstede ervaring met angstige patiënten. Wij stellen u graag gerust en zorgen ervoor dat de behandeling zo rustig mogelijk verloopt.

Uw tandartspraktijk in Heemstede

Heeft u een vraag over onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Maak een afspraak 023 536 1253