Tandartspraktijk Koninginnebuurt

Tandzuiver is de tandartspraktijk nabij de Koninginnebuurt in Haarlem voor al uw tandheelkundige behandelingen. Van de periodieke controle tot gaatjes vullen en gebitsreiniging: de specialisten van Tandzuiver hebben veel ervaring met diverse behandelingen. Esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en angstbehandelingen zijn de specialisaties van onze tandartspraktijk vlak bij de Koninginnebuurt.

Bereikbaarheid

De tandartspraktijk is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend en bereikbaar. U kunt ons bereiken via 023 536 1253 of info@tandzuiver.nl.

Ons bezoekadres

Tandartspraktijk Tandzuiver is gevestigd in Heemstede, in het voormalig Spaarne Ziekenhuis.

Tandartspraktijk Tandzuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Routebeschrijving vanaf de Koninginnebuurt

De afstand van de Koninginnebuurt naar de tandartspraktijk is 2,5 km. Lopend doet u er iets meer dan 30 minuten over, maar Tandzuiver is ook goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Vanaf de Koninginnebuurt in Haarlem kunt u het beste bus 340 of 7 nemen. Als u bus 340 neemt stapt u uit bij de halte Heemstede, Julianaplein en loopt u het laatste stuk naar het voormalig Spaarne ziekenhuis Heemstede. Bus 7 stopt op 300 meter van de tandartspraktijk. Stap uit bij de halte Heemstede, Spanjaardslaan.

Eigen vervoer

Ga vanaf de Koninginnebuurt in de richting van de Wagenweg. Sla na 1,5 km linksaf naar de N205/Spanjaardslaan en rechtsaf naar de Zuiderhoutlaan. Volg de Zuiderhoutlaan en Heemsteedse Dreef tot de César Francklaan. Sla op deze weg rechtsaf naar de Wagnerkade en ga verder naar de César Francklaan. Sla twee keer rechtsaf. Aan uw rechterhand vindt u onze praktijk.