Kindertandarts

Op zoek naar een goede kindertandarts in Heemstede? Het team van Tandzuiver heeft ruime ervaring met kindertandheelkunde en is opgeleid om met angstige kinderen om te gaan. We begrijpen dat een tandartsbezoek voor een kind een hele beleving kan zijn. Onze tandartsen zullen uw kind daarom op een zeer voorspelbare en kindvriendelijke manier behandelen.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken

Wat is een kindertandarts?

Een kindertandarts is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Tandartspraktijk Tandzuiver helpt u op deskundige wijze. Dezelfde professionaliteit en ervaring passen we ook toe op onze jongere patiënten. Elke leeftijdsgroep heeft een andere benadering nodig en we nemen dan ook de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. We geven u en uw kind advies over voeding en het correct onderhouden van het gebit.

Behandelingen kindertandheelkunde

Het kindergebit is volop in ontwikkeling. We kijken bij behandelingen daarom vooral naar de gezondheid van het gebit en of er preventieve maatregelen nodig zijn wanneer de tanden niet goed groeien. Zo maken we bijvoorbeeld foto’s van het gebit om de ontwikkeling vast te leggen en eventuele problemen zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen.

Kosten kindertandheelkunde

Veel ouders zijn hier niet van op de hoogte, maar de tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed door de basisverzekering. Het eigen risico is hier ook niet van op toepassing. U hoeft zich als ouder dus geen zorgen te maken over de tandheelkundige zorg voor uw kind.

Als u interesse heeft in de tandartskosten voor volwassenen, vindt u deze op onze tarievenpagina.

Kinderen met angst voor de tandarts

Voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts als spannend ervaren worden. Ze komen in een witte kamer met veel lichten, apparaten en volwassenen met mondkapjes. Gelukkig is Tandzuiver gespecialiseerd in het behandelen van patiënten van alle leeftijden met angst voor de tandarts. Met onze ruime ervaring zullen we uw zoon of dochter op zijn of haar gemak stellen. Het is zeer belangrijk een veilige omgeving voor kinderen te creëren bij de tandarts om zo eventuele angst weg te nemen.

Onze tandartspraktijk in Heemstede

Tandartspraktijk Tandzuiver bevindt zich aan de Händellaan 2a in Heemstede. U bent van harte welkom voor een afspraak met de tandarts of de mondhygiënist. Bel daarvoor eerst met 023 536 1253 of vul het inschrijfformulier in.

TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Afspraak maken of vragen

Als u op zoek bent naar een tandarts met een specialisatie in kindertandheelkunde, maak dan een afspraak bij Tandartspraktijk Tandzuiver. Maak eenvoudig online een afspraak door op de onderstaande button te klikken. Als u liever met ons in gesprek wilt komen, bel dan gerust naar 023 536 1253. Onze deskundige tandartsen en mondhygiënisten zijn u graag van dienst!

In geval van spoedgevallen belt u onze spoeddienst: 0900-1515.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken