Tandartspraktijk Europawijk

Tandzuiver is een tandartspraktijk dichtbij de Europawijk in Haarlem. De tandartspraktijk is gespecialiseerd in kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen, maar biedt alle zorg voor uw gebit. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en endodontoloog voeren dagelijks veelvoorkomende tandheelkundige behandelingen uit, zoals gebitscontroles, een wortelkanaalbehandeling, het vullen van gaatjes en het plaatsen van een kroon of brug.

Bereikbaarheid

Tandzuiver is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00 uur via 023 536 1253. Onze praktijk is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede.

Tandartspraktijk TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede
E-mail: info@tandzuiver.nl

Routebeschrijving vanaf de Europawijk

Vanaf de Europawijk in Haarlem is het 2 km naar de tandartspraktijk. In 24 minuten loopt u vanaf de Europawijk naar Tandzuiver. De locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of auto.

Openbaar vervoer

Loop naar de bushalte Andalusië en neem vanaf daar bus 4 naar de tandartspraktijk. Stap bij de derde halte uit, Heemstede, C. Francklaan.

Eigen vervoer

Ga via de Engelandlaan in de Europawijk op weg naar de Europalaan. Rijd de Europalaan en Schouwbroekerbrug uit, totdat u bij de César Francklaan bent. Sla daar rechtsaf naar de Händellaan. Hier vindt u tandartspraktijk Tandzuiver.