Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde biedt uitkomst wanneer u ontevreden bent over de stand, vorm of kleur van uw tanden of kiezen. Tandartspraktijk TandZuiver in Heemstede is expert op het gebied van esthetische tandheelkunde behandelingen die uw gebit verfraaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facings, implantaten, witte vullingen en het bleken van uw tanden.

  • Omvangrijk aanbod behandelingen
  • Eenvoudig een afspraak maken
  • Ruimte voor nieuwe patiënten

De conditie van uw gebit bepaalt welke behandeling het meest geschikt voor u is. Maak direct een afspraak om erachter te komen wat onze tandarts voor u kan betekenen.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken

Wat is esthetische tandheelkunde?

Esthetische tandheelkunde is het deel van de tandkunde dat zich bezighoudt met het uiterlijk van uw tanden en kiezen. Hierbij wordt de functie of vorm van uw tanden aangepast met een tandheelkundige oplossing. Esthetische tandheelkunde wordt om deze reden ook wel eens cosmetische tandheelkunde genoemd.

Facings

Heeft u een spleetje tussen uw voortanden, is er een stukje tand afgebroken of zijn uw tanden verkleurd? Dan vormen facings de ideale oplossing. Facings zijn een soort dunne “schildjes” van composiet of porselein die uw gebit verfraaien. Bij facings bepaalt u zelf de kleur en vorm van de tanden, waardoor het een populaire esthetische tandheelkunde behandeling is.

Tanden bleken

Ook het bleken van uw tanden is een van onze specialismen. Het bleken van uw tanden is volkomen veilig en biedt een natuurlijk wit resultaat. Zo kunt u weer stralend glimlachen met een gebit waar u trots op bent. Vraag onze tandarts naar de mogelijkheden.

Witte vullingen

Klassieke vullingen zijn vaak gemaakt van metaalhoudend materiaal, waardoor ze een grijze kleur hebben. Deze kleur vulling sluit eigenlijk niet goed aan op de rest van uw gebit. In de meeste gevallen is het mogelijk om deze ontsierende vullingen te laten vervangen door witte vullingen van porselein of composiet, zodat uw gebit weer een stukje fraaier wordt.

Ethetische tandheelkunde

Tandartspraktijk TandZuiver streeft altijd naar de beste resultaten op het gebied van esthetische tandheelkunde. Met ons team hebben wij de beste tandartsen in huis met een ruime ervaring in het plaatsen van facings, tanden bleken en alle andere vormen van esthetische tandheelkunde.

Implantologie

Jaap Kuijer: implantoloog 

Mist u tanden of kiezen? Dan kunt u ervoor kiezen om een implantaat te laten plaatsen. Een implantaat is een titanium schroef die vastgezet wordt in uw kaakbot. Op het implantaat bevestigen we vervolgens een brug, kroon of overkappingsprothese. Een implantaat verfraait niet alleen uw gebit omdat er een loze ruimte wordt opgevuld, het vergemakkelijkt ook het kauwen en voorkomt dat uw kaakbot slinkt.

Jaap Kuijer
Tandarts
BIG: 79056854702

Kosten en vergoedingen

De kosten voor esthetische tandheelkunde variëren per behandeling. Vullingen worden doorgaans vergoed vanuit de basisverzekering, maar bij facings en tanden bleken is dit niet het geval. Ook bij een aanvullende tandartsverzekering worden de kosten vaak slechts voor een deel vergoed. Bij TandZuiver ontvangt u van tevoren altijd een kostenindicatie. We raden u tevens aan om voorafgaand aan de behandeling zorgvuldig de voorwaarden van uw verzekering te bekijken, zodat u inzicht krijgt in een eventuele vergoeding. Bekijk voor meer informatie onze tarievenpagina.

Overige tandheelkundige behandelingen

TandZuiver is vanzelfsprekend niet alleen gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Ons tandheelkundig team voert tal van tandheelkundige behandelingen uit. Denk hierbij aan:

Onze tandartspraktijk in Heemstede

Tandartspraktijk Tandzuiver bevindt zich aan de Händellaan 2a in Heemstede. U bent van harte welkom voor een afspraak met de tandarts of de mondhygiënist. Bel daarvoor eerst met 023 536 1253 of vul het inschrijfformulier in.

TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van esthetische tandheelkunde? Neem dan contact op of maak een afspraak om uw wensen door te spreken met onze tandarts.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken