Tandartspraktijk Molenwijk

In de tandartspraktijk van TandZuiver nabij de Molenwijk in Haarlem vindt u alle zorg voor uw gebit. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënistes en endodontoloog helpen u met veel voorkomende tandheelkundige behandelingen zoals het plaatsen van kronen en bruggen, het vervangen van uw kunstgebit en het verwijderen van tandplak en tandsteen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen.

Bereikbaarheid

Onze tandartspraktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur via 023 536 1253. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@tandzuiver.nl.

Tandartspraktijk TandZuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede
Tel. 023 536 1253
E-mail: info@tandzuiver.nl

Routebeschrijving vanaf de Molenwijk

Tandartspraktijk TandZuiver in het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede bevindt zich op 1,6 km van de Haarlemse Molenwijk. Als u ervoor kiest om te lopen, dan doet u er ongeveer twintig minuten over om onze praktijk te bereiken. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te komen of met de auto.

Openbaar vervoer

De locatie in Heemstede is vanaf de Molenwijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wij adviseren u om gebruik te maken van buslijn 4 of 7. Met lijn 4 stapt u uit bij halte C. Franklaan. Komt u met Lijn 7, dan stapt u uit bij halte voormalig Spaarne Gasthuis Heemstede.

Eigen vervoer

Vanaf de Molenwijk volgt u de Prattenburg en Frieslandlaan naar de Zuiderzeelaan. Daarna neemt u de Europaweg en de Schouwbroekerbrug naar de Händellaan in Heemstede. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Händellaan en bent u bij onze praktijk.