Behandelingen

Tandartspraktijk Tandzuiver biedt u een compleet pakket van behandelingen aan. Van veel voorkomende behandelingen zoals gebitscontrole tot meer grondige handelingen als het plaatsen van bruggen of kronen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Gebitscontrole

Tandartspraktijk Tandzuiver controleert uw gebit op gaatjes en eventuele andere afwijkingen. In het geval van gaatjes of andere problemen wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Meer informatie tandartscontrole

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kronen en bruggen. Kronen en bruggen dienen als vervanging van een beschadigde tand of kies. Dit geeft bescherming en stevigheid aan de onderliggende tand of kies en geeft de oorspronkelijk vorm en kleur terug.

Meer informatie kronen en bruggen

Mondhygiëne

Bij tandartspraktijk Tandzuiver kunt u terecht voor een grondige verwijdering van tandplak en tandsteen. Onze mondhygiënisten en preventie assistentes reinigen uw gebit en leren u uw gebit op de juiste wijze te verzorgen. Samen met u stellen we een behandelplan op voor de dagelijkse verzorging van uw gebit.

Meer informatie mondhygiënist Heemstede

Kunstgebit en klikgebit

Wanneer uw tanden door ouderdom, slijtage of ziekte moeten worden vervangen, kan een kunst- of klikgebit uitkomst bieden. De tandartsen bij Tandzuiver zijn gespecialiseerd in het plaatsen van protheses. Een kunstgebit beïnvloedt de manier van kauwen en spreken. Met behulp van een kunstgebit kunt u uw natuurlijke uitstraling terug krijgen.

Meer informatie klikgebit

Kindertandheelkunde

Kinderen zijn in onze praktijk meer dan welkom. Bij onze ervaren tandartsen is uw kind in goede handen. Wij maken het uw kind zo plezierig mogelijk door een rustige en betrouwbare omgeving te creëren. Door kinderen op een vriendelijke en prettige manier te benaderen, voelen kinderen zich bij ons op hun gemak. Daarnaast geven wij uw kind voedingsadvies en leren we u en uw kind het gebit op een correcte manier te onderhouden.

Meer informatie kindertandarts

Angst tandarts

Onze tandartsen nemen de tijd en stellen u graag op uw gemak. Wij nemen de behandeling rustig met u door. Dankzij onze ervaring met het uitvoeren van angstbehandelingen kunnen wij de behandeling op een prettige manier voor u laten verlopen.

Meer informatie tandarts angst

Esthetische tandheelkunde

Wanneer u twijfelt aan de stand of de kleur van uw tanden kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. Tandarts Jaap Kuijer van Tandzuiver is gespecialiseerd in het plaatsen van facings, implantaten en kronen.

Esthetische tandheelkunde