Tandartspraktijk Rozenprieel

Tandzuiver is een tandartspraktijk vlakbij Rozenprieel in Haarlem waar u terecht kunt voor alle tandheelkundige behandelingen. De specialisten van Tandzuiver voeren periodieke gebitscontroles uit, vullen gaatjes en helpen u bij een goede mondhygiëne. Daarnaast is de tandartspraktijk gespecialiseerd in esthetische behandelingen, angstbehandelingen en kindertandheelkunde.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Tandzuiver is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur geopend. We zijn bereikbaar via 023 536 1253 en info@tandzuiver.nl.

Tandartspraktijk Tandzuiver
Händellaan 2a
2102 CW Heemstede

Routebeschrijving vanaf Rozenprieel

Tandzuiver is gevestigd in het voormalig Spaarne Ziekenhuis in Heemstede, op 3 km afstand van Rozenprieel in Haarlem. Lopend bent u in iets meer dan een half uur op de locatie, maar op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer is de tandartspraktijk ook goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Vanaf Rozenprieel in Haarlem neemt u eerst bus 3 naar Haarlem, Schalkwijk Centrum. Stap vervolgens over op bus 4 richting Heemstede en stap uit bij de halte Heemstede, C. Francklaan.

Eigen vervoer

Vertrek vanaf het Rozenprieel naar de N205 en ga richting de Europaweg. Volg deze weg helemaal, ga over de Schouwbroekerbrug en vervolg de weg op de César Francklaan. Sla na 150 m rechtsaf naar de Händellaan. Hier vindt u de tandartspraktijk.