• info@tandzuiver.nl

Tandarts Heemstede

TandZuiver is een moderne en centraal gelegen tandartspraktijk in Heemstede. In de praktijk is een ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en specialisten actief. Wij werken volgens strenge hygiëne richtlijnen en we beschikken over moderne apparatuur. U kunt bij ons terecht voor al uw tandheelkundige zorg. Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van kronen, bruggen, facings, implantaten en kunst- en klikgebitten.

✓ Volledig aanbod tandheelkundige zorg
✓ Moderne technieken en behandelingen
✓ Team van ervaren specialisten
✓ Goed te bereiken in Heemstede

Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 536 1253 of vul het contactformulier in.

Spoedklachten

Voor spoedgevallen of ernstige pijnen ’s avonds, ’s nachts of in het weekend kunt u buiten openingstijden bellen naar de spoeddienst via het telefoonnummer 0900 – 1515.

Wilt u patiënt worden?

Tandartspraktijk Tandzuiver neemt nieuwe patiënten aan. Aanmelden als nieuwe patiënt kan door middel van het inschrijfformulier. Gedurende het eerste consult wordt de huidige status van het gebit bekeken en maakt u kennis met uw eigen tandarts.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Tandzuiver is gevestigd in het Spaarne Ziekenhuis in Heemstede. Het ziekenhuis is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en per auto.

Met het openbaar vervoer:

Onze praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is het Spaarne Ziekenhuis, waar verschillende buslijnen stoppen. Zowel stadsbus 4 (richting Schalkwijk) als bus 50 (richting Haarlem Station) rijden langs de halte aan de händellaan. Voor de specifieke route en busnummers kunt u uw route plannen op www.9292.nl.

Met de auto vanaf Heemstede:

De praktijk is goed bereikbaar per auto. Via de Johan Wagenaarlaan rijdt u rechtstreeks naar het Spaarne Gasthuis Heemstede  U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren, hier zijn tevens gehandicapten parkeerplaatsen aanwezig.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 023 536 1253.