Tandarts Aerdenhout

TandZuiver is een tandartspraktijk in Heemstede. Vanuit Aerdenhout is onze praktijk goed te bereiken. We zijn gespecialiseerd in angstbehandelingen, kindertandheelkunde en esthetische behandelingen. Natuurlijk kunt u ook voor de overige behandelingen terecht bij TandZuiver. Zo voeren we dagelijks gebitscontroles, wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen uit. Ook vullen we gaatjes en verwijderen we tandaanslag.

✓ Alle tandheelkundige zorg onder één dak
✓ Praktijk met moderne technieken en behandelingen
✓ Ervaren specialisten aan het werk
✓ Goed te bereiken vanuit Aerdenhout

Bel 023 536 1253

Spoedgevallen

TandZuiver is ook ’s nachts en in het weekend bereikbaar voor spoedgevallen. Voor spoedgevallen als ernstige pijn in de kaak kunt u bellen naar 0900-1515.

Inschrijven als patiënt

Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten meer aan.

Tarieven

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt elk jaar de tandartstarieven vast. U kunt de huidige tarieven vinden in ons tarievenoverzicht.

Locatie

Tandzuiver is gevestigd aan de Händellaan 2A in Heemstede. U kunt ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereiken.

Contact opnemen met TandZuiver

Heeft u vragen over onze praktijk, behandelingen of tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen via onderstaande belbutton. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken met onze specialisten.

Bel 023 536 1253 Afspraak maken